Blue Print

DESPRE NOI

Proiectarea a fost pentru noi primul pas in domeniul constructiilor, pe care l-am facut cu mare pasiune si dedicatie.

Aducand de-a lungul anilor proiectarea cladirilor civile, industriale si agricole la nivelul inalt de performanta, am inceput se ne dezvoltam in domenii conexe, precum audit energetic, consultanta in constructii si management de proiecte.

Am concentrat eforturile pe cresterea performantei, prin participarea activa la evenimente, conferinte si cursuri de pregatire continua, pentru a implementa solutii optime in domeniile noastre de activitate.

Odata cu dezvoltarea noastra, acumularea experientei in proiectare, management si consultanta in constructii, a fost posibila deschiderea departamentului de executie, care ofera clientilor nostri solutii complete, de la identificarea necesitatilor individuale, pana la materializarea ideilor.

Astfel, beneficiind de o experienta bogata in proiectare, audit energetic si executie, la Pyramid Engineering va oferim un pachet complet de servicii.

Bazandu-ne pe o echipa dedicata si experimentata, avand relatii de colaborare cu o gama larga de specialisti, implementam solutii complexe si moderne la cel mai inalt nivel.